Menu
Aktuality
Právě čtete: Obce mají možnost získat od NEVAJGLUJ bezplatně reklamní předměty a materiály
Sdílejte článek:

Obce mají možnost získat od NEVAJGLUJ bezplatně reklamní předměty a materiály

V rámci smluvní spolupráce se společností NEVAJGLUJ a.s. mají obce možnost získat od NEVAJGLUJ bezplatně reklamní předměty a materiály. K dispozici jsou osvětové odborné texty a články a infografika, kterou mohou obce použít ve svých zpravodajích, na webu nebo newsletteru.

NEVAJGLUJ také plánuje vyrobit další sadu osvětových samolepek určených na koše a sloupy na zastávkách MHD, kde budou občanům připomínat, že nedopalky patří jedině do koše. Tyto samolepky byly poprvé představeny na konferenci Odpady a obce, kde byly k dispozici návštěvníkům konference.

Samolepky také obdržela města, ve kterých se konají festivaly Monster Meeting a letní festivaly rádia Blaník, neboť společnost NEVAJGLUJ a. s. je v tomto roce partnerem obou akcí. S ohledem na velký zájem nejen o samolepky, ale osvětové materiály obecně, byl vytvořen dotazník, ve kterém mohou obce specifikovat své požadavky.

Díky tomuto dotazníku bude mít společnost zmapovanou veškerou potřebu a v zájmu udržitelnosti a smysluplnosti vyrobí jen to, co si obce opravdu přejí. Dotazník je pro obce k dispozici na této adrese https://bit.ly/dotaznik_osmaterialy (edit - příjem odpovědí do dotazníků byl zastaven). 

Další články